Welkom op onze website!

Op deze website willen we onze passie van modelauto's met u delen. Ons streven is om in 2006 een groot deel van onze privecollectie op de website te tonen. Dit zijn vooral Lotus, Fiat en Ferrari schaalmodellen.

Daarnaast hebben we een wisselend aanbod modellen die wij te koop aanbieden.
Op dit moment hebben we, naast een aantal Engelse en Italiaanse modellen, ook regelmatig andere modellen in ons assortiment. In de toekomst zult u hier steeds meer modellen te koop vinden. Wij zullen ons steeds meer specialiseren in het zoeken van bepaalde modellen voor klanten om hun privecollectie te completeren.

Wij zijn ons aan het ontwikkelen tot een onderneming waarbij de verzamelaar centraal staat. Door onze eigen verzamelwoede weten wij met welke passie een verzamelaar aan het werk gaat en wij hopen een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van uw verzameling!
Wij hebben zelf geen winkelpand, toch is een deel van onze collectie te bezichtigen en kopen bij een aantal geselecteerde autodealers. Een groot deel van onze Lotusmodellen kunt u in de vitrine bij Van der Kooi Sportscars (Amsteldijk 52, Amsterdam) vinden. Voor de Fiatmodellen kunt u gaan naar Autobedrijf Kooyman (Demmerik 26, Vinkeveen). Uiteraard kunt u de modellen via onze website bestellen

Modellen die niet op onze website te vinden zijn, kunnen wij altijd proberen te bestellen voor u. Uiteraard kunnen wij altijd op zoek naar modellen van andere merken, we kunnen op dit moment bij ruim 140 verschillende fabrikanten voor u bestellen! U kunt hiervoor het aanvraagformulier invullen onder de knop Ik zoek.

Op de pagina verkoop vindt u welke modellen nieuw in ons assortiment zijn opgenomen en welke modellen we binnenkort verwachten!!!

Laatste wijzigingsdatum: 12 juli 2006